DIENSTEN

Wandeling met spelpunten


Ben je als organisatie, stad, gemeente … op zoek naar een oplossing om bepaalde locaties, wegen of routes op een originele manier in de verf te zetten?

Dan is een wandeling op maat misschien wel DE oplossing.


Ga je voor een vaste of tijdelijke wandeling?

Wil je zelf de route uitstippelen of gaan wij aan de slag?

Er is vanalles mogelijk, samen zoeken we naar de perfecte oplossing.


Ondertussen plaatsten we al vaste wandelingen in Geraardsbergen, Zwijndrecht, Zulte

en Zwevegem. Tijdelijke wandelingen verzorgden we al voor Wevelgem.

Via de link kan je de routes van enkele van onze vaste wandelingen terugvinden.

https://www.routeyou.com/user/routes/899861/triggo-games


Contacteer ons voor meer info!

Buitenbeentjes Experience Box


Organiseer je een wandeling en wil je het leukste wandelkaartspel beschikbaar stellen voor gezinnen die meewandelen? Op zoek naar een simpele en snelle activiteit voor je event?


Daarvoor hebben we de “Buitenbeentjes experience box”. Hier zitten 12 volledige Buitenbeentjes kaartspelen in die op verschillende evenementen kunnen gebruikt worden.


Stuur ons een mailtje voor beschikbaarheid en prijzen!

XL Games


Van ieder van onze spelen hebben we een XL versie. Deze nemen we mee naar events en beurzen, maar kunnen op aanvraag ook een tijdje logeren bij scholen, jeugdbewegingen, bedrijven of andere organisaties.


Laat gerust iets weten bij interesse!

Buitenbeentjes XL


We goten een oud volksspel in een nieuw jasje. Probeer het schijfje doormiddel van de touwen boven te krijgen zonder dat het in een van de gaten valt. Valt hij er toch in? Voer dan de opdracht die bij dit gaatje staat uit.

Woddle XL


Net zoals de normale versie van Woddle spelen we een taalspelletje met letters en cijfers. Maar in plaats van kaarten gebruiken we gigantische houten figuren. Gooi een grote dobbelsteen om het thema te bepalen en als het jouw beurt is mag je een letter in de ton werpen en je woord roepen. Gooi je ernaast? Pech! Gooi de risico dobbelsteen en hoop op het beste.